Skip to main content
0
Wine Lovers Tasting

Dé wijnproeverij voor echte wijnliefhebbers

Wil je meer leren over wijn en bewuster met smaak bezig zijn? Vind je het interessant om te weten welke vinificatiemethodes worden gebruikt, word je blij van écht goede smaakcombinaties en wil je hier alles over weten? Verzamel dan een groep wijnliefhebbers en ga samen met onze opgeleide wijnprofessional op 'wijnreis' tijdens de Wine Lovers Tasting.

 • Op elke locatie in NL, volledig verzorgd
 • Voor echte liefhebbers die nog meer over wijn willen leren
 • Incl. gebruik blinde proefglazen en aroma geurflesjes
 • Proef 8 heerlijke Europese wijnen in ca. 2,5 uur
 • Incl. proefnotitieboekje
 • Stokbrood en tapenade inbegrepen, uit te breiden met luxe amuses
 • Minimale groepsgrootte 8 personen
 • Al vanaf €27,95 per persoon
Ik wil direct boeken!

Een exclusieve beleving

Een Wine Lovers Tasting is niet zomaar een wijnproeverij: we gaan echt een stapje verder. Tijdens onze ‘wijnreis’ proeven we 8 verschillende Europese wijnen en vertelt onze wijnprofessional je alles over hoe de wijn gemaakt is en wat mooie wijn-spijs-combinaties zijn.

Naast onze kristallen wijnglazen, gebruiken we ook zwarte (blinde) proefglazen, waarmee je de kleur van de wijn niet kan zien. Je smaakpapillen moeten dus echt flink aan het werk. En met de Le Nez Du Vin-aromaflesjes leer je van alles over geuren in de wijn en hoe je die kan herkennen.

Volledig verzorgd

Bij een Wine Lovers Tasting ontbreekt het je aan niets. Wij nemen alle benodigdheden mee, waaronder wijn- en waterglazen, spuugbakjes (al zijn die meestal overbodig), stokbrood en tapenades.
Wil je er een ultieme smaakbeleving van maken? Dat kan! Het is mogelijk om de Wine Lovers Tasting uit te breiden met heerlijke bijpassende amuses.

Proefnotitieboekje

Tijdens de Wine Lovers Tasting maken we gebruik van een Proefnotitieboekje. Daarin kun je al jouw wijnbevindingen opschrijven. Je vindt er ook tips over het bewaren en openen van wijn, een oogstjarenkalender en een heerlijk recept van topchef Rick Blanken van Restaurant Ledeboer. Kun je thuis ook nog even aan de slag om een wijn-spijs-combinatie op topniveau neer te zetten.

Waar en wanneer

Voor een Wine Lovers Tasting hebben we zo’n 2 tot 2,5 uur nodig om 8 heerlijke Europese wijnen te proeven. Waar we dat doen, dat mag jij helemaal zelf bepalen. Of het nu bij jou thuis is, in de tuin, op kantoor, in dat ene sfeervolle zaaltje of midden in het weiland. Hier in Twente, maar ook van Groningen tot Maastricht: wij komen heel graag naar je toe.

Direct bestellen

Alle wijnen die tijdens de wijnproeverij geschonken worden zijn na de proeverij te bestellen. Je vindt ze ook terug in de webshop, waar je de verhalen achter de wijnhuizen leest.

Een wijnproeverij kan ook een leuk onderdeel van een evenement of feestje zijn. Uiteraard kunnen we samen een wijnproeverij op maat maken. Hierin zijn we flexibel in het aantal wijnen, de tijdsduur of een bepaald thema. Bel of mail ons en we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Heb je vragen?

Neem gerust contact met mij op. Dit kan via telefoonnummer 06 535 295 44 of via marleen@flavouritewine.nl.

De kosten

Van 8 t/m 14 personen:
€34,95 p.p.

Van 15 t/m 20 personen:
€29,95 p.p.

Van 21 t/m 25 personen:
€27,95 p.p.

Heb je een kleiner of groter gezelschap? Neem dan even contact op voor een prijsberekening op maat.

Prijzen zijn inclusief btw en reiskosten binnen Twente. Voor locaties buiten Twente rekenen wij een vergoeding van €0,50 per kilometer.

Klinkt goed? Boek nu jouw Wine Lovers Tasting

Laat jouw gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je boeking is pas definitief als wij hem hebben bevestigd dus je zit nog nergens aan vast.

 • Jouw gegevens: • Over de proeverij: • Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met ons Privacybeleid en onze Algemene Voorwaarden