Skip to main content
0
Wine Lovers Tasting

Dé wijnproeverij voor echte wijnliefhebbers

Word jij ook zo enorm blij van goede wijn? En wil je graag leren hoe je de juiste wijn uitkiest bij een mooi gerecht? Of wil je meer weten over hoe wijn gemaakt wordt en waar smaken en geuren vandaan komen?
Verzamel dan een groep mede-wijnliefhebbers en ga samen met onze wijnprofessional Marleen of Martijn op 'wijnreis' tijdens de Wine Lovers Tasting.

 • Op elke locatie in NL, wij regelen alles
 • Voor echte liefhebbers die nog meer over wijn willen leren
 • Incl. gebruik blinde proefglazen en aroma geurflesjes
 • Proef 8 heerlijke Europese wijnen in ca. 2,5 uur
 • Incl. proefnotitieboekje
 • Stokbrood en tapenade inbegrepen, uit te breiden met luxe amuses
 • Minimale groepsgrootte 8 personen
 • Al vanaf €29,95 per persoon
Ik wil direct boeken!

Leer meer over wijn en wijn-spijs

Een Wine Lovers Tasting is niet zomaar een wijnproeverij: we gaan echt een stapje verder. Tijdens onze ‘wijnreis’ proeven we 8 verschillende Europese wijnen en vertelt onze wijnprofessional je alles wat je wilt weten over hoe de wijn gemaakt is en wat mooie wijn-spijs-combinaties zijn.

Proef jij verschil tussen rood of wit?

Naast onze kristallen wijnglazen, gebruiken we ook zwarte (blinde) proefglazen, waarmee je de kleur van de wijn niet kan zien. Je smaakpapillen moeten dus echt flink aan het werk. En met de Le Nez Du Vin-aromaflesjes leer je van alles over geuren in de wijn en hoe je die kan herkennen.

Maak er een culinair feestje van

Een wijnproeverij wordt nóg lekkerder met wat kleine bites. Dus heb je zin om extra uit te pakken? Breid de Easy Wine Tasting dan uit met heerlijk versgebakken stokbrood met tapenades. Of maak er een compleet culinair feest van met bijpassende luxe amuses. Een feestje voor je smaakpapillen.

Wij regelen alles

Bij een Wine Lovers Tasting ontbreekt het je aan niets. Wij nemen alle benodigdheden mee, waaronder natuurlijk de wijn, stokbrood en tapenades, maar ook glazen en spuugbakjes (al zijn die meestal overbodig).

Enne… de aangebroken flessen laten we lekker bij jullie achter. Zo kun je na afloop nog even heerlijk samen nagenieten.

Proefnotitieboekje

Geen simpel A4-tje om wat op te schrijven: tijdens de Wine Lovers Tasting gebruiken we een echt Proefnotitieboekje, inclusief tips over het bewaren en openen van wijn, een oogstjarenkalender en een heerlijk recept van topchef Jan Vos van De Twentse Proefkeuken. Kun je thuis ook nog even aan de slag om een wijn-spijs-combinatie op topniveau neer te zetten.

Waar en wanneer

Voor een Wine Lovers Tasting hebben we zo’n 2 tot 2,5 uur nodig om 8 heerlijke Europese wijnen te proeven. Waar we dat doen, dat mag jij helemaal zelf bepalen. Of het nu bij jou thuis is, in de tuin, op kantoor, in dat ene sfeervolle zaaltje of midden in het weiland. Hier in Twente, maar ook van Groningen tot Maastricht: wij komen heel graag naar je toe.

Wijn bestellen

Wiil je na afloop graag wijn bestellen? Dat kan uiteraard, maar is zeker niet verplicht. Tijdens de proeverij kun je de wijnen bestellen via het bestelformulier, maar je kunt natuurlijk ook rechtstreeks in onze webshop bestellen: https://www.flavouritewine.nl/bestellen.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over een wijnproeverij van Flavourite Wine? Of wil je dat we meedenken in een proeverij op maat, bijvoorbeeld als onderdeel van een evenement of een feestje? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via telefoonnummer 06 535 295 44 of via marleen@flavouritewine.nl.

Wat kost een wijnproeverij?

Van 8 t/m 14 personen:
€36,95 p.p.

Van 15 t/m 20 personen:
€32,95 p.p.

Van 21 t/m 25 personen:
€29,95 p.p.

Zijn jullie met meer of minder personen? Of wil je de proeverij uitbreiden met luxe hapjes? Neem dan even contact op voor een prijsberekening op maat.

Prijzen zijn inclusief btw en reiskosten binnen Twente. Voor locaties buiten Twente rekenen wij een vergoeding van €0,50 per kilometer.

Klinkt goed? Boek nu jouw Wine Lovers Tasting

Laat jouw gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je boeking is pas definitief als wij hem hebben bevestigd dus je zit nog nergens aan vast.

 • Jouw gegevens:



 • Over de proeverij:



 • Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met ons Privacybeleid en onze Algemene Voorwaarden
🍷 Kan je niet kiezen? Ik help je graag!
Scan de code