Skip to main content
0

Voorwaarden en veelgestelde vragen wijnreis Toscane 2023

Tot wanneer kan ik boeken?

Boeken kan – op voorwaarde van beschikbaarheid – tot uiterlijk 14 september.

Hoeveel mensen gaan er mee?

Bij de wijnreis naar Toscane is plek voor maximaal 14 deelnemers.

Ik wil graag met de auto rechtstreeks naar het Agriturismo, kan dat ook?

Dat kan zeker. De heen- en terugreis van Nederland naar Pisa is op eigen gelegenheid. Je bent dus vrij om dit met de auto te doen en rechtstreeks naar het Agriturismo te komen.

Mag ik zelf het appartement kiezen?

De indeling van de appartementen bij Agriturismo San Giacomo gaat op basis van reisgezelschap en beschikbaarheid. Indien mogelijk kijken we samen naar eventuele voorkeuren.

Zijn alle drankjes inbegrepen?

Bij de lunch zijn 2 drankjes inbegrepen en bij het diner 3 drankjes. Wil je extra drankjes bestellen, dan kan dit uiteraard op eigen rekening.

Hoe zit het met de verzekering?

Deelnemers moeten zelf zorgen voor een goede reisverzekering en annuleringsverzekering. Het is niet mogelijk om deze bij Flavourite Wine af te sluiten.

Kan ik de reis nog annuleren?

Annuleren kan binnen de volgende voorwaarden:

Kosteloos annuleren kan tot en met 31 augustus.
Aannuleer je tussen 1 september en 14 september, dan wordt 50% van het boekingsbedrag in rekening gebracht.
Annuleer je na 14 september, dan wordt het volledige boekingsbedrag in rekening gebracht.

Annuleren kan door een e-mail te sturen naar marleen@flavouritewine.nl.

Wanneer moet ik betalen?

Na boeking ontvang je van ons een factuur voor het totale boekingsbedrag. Deze moet uiterlijk 1 september worden voldaan. Boek je na 1 september, dan moet het totaalbedrag op de eerstvolgende werkdag worden voldaan.

Wat als de wijnreis niet door kan gaan?

Bij de wijnreis geldt een minimum aantal deelnemers. Als deze minimale groepsgrootte niet wordt gehaald, laten wij je dat uiterlijk 1 september weten. Het volledige door jou aan Flavourite Wine betaalde bedrag voor de wijnreis wordt dan aan jou geretourneerd.

Ook wanneer de wijnreis door andere oorzaken gelegen bij de organisatie of aanverwante partijen niet door kan gaan, ontvang je het door jou aan ons betaalde bedrag voor de wijnreis terug.

Kosten die je maakt voor de heen- en terugreis (bijvoorbeeld geboekte vliegtickets) vallen hier helaas buiten. Het is echter wel mogelijk om de kamer die we voor jou bij het Agriturismo hadden gereserveerd, om te zetten naar een persoonlijke reservering op jouw naam. Zo gaat je eventuele vliegticket niet verloren en heb je alsnog een fijn weekend in Toscane.

🍷 Kan je niet kiezen? Ik help je graag!
Scan de code