Leren wijn proeven en bewuster met smaak bezig zijn

Wijnproeverijen

Iedereen die nog meer wil genieten van een glas wijn kan bij Flavourite Wine terecht voor volledig verzorgde wijnproeverijen op locatie. Door te leren wijn proeven en bewuster met smaken bezig te zijn wordt het makkelijker en leuker om goede wijnen uit te zoeken en te openen op het juiste moment.

Een totaalbeleving

De wijnproeverijen van Flavourite Wine zijn volledig verzorgd inclusief wijnglazen, pennen, stokbrood en tapenades. We maken gebruik van een Proefnotitieboekje, hierin kun je je wijnbevindingen noteren. Daarnaast staan er tips in over het bewaren en openen van wijn, een oogstjarenkalender en een mooi recept van Meesterchef Lars van Galen. Zo kun je thuis ook nog even aan de slag om een wijn spijs combinatie op sterrenniveau neer te zetten.

De wijnproeverij duurt ongeveer 2,5 uur. Hierin proeven we 8 Europese kwaliteitswijnen. Om onze zintuigen wat meer op de proef te stellen wordt er ook gebruik gemaakt van zwarte (blinde) wijnglazen, en verschillende wijn aroma’s.

Direct bestellen

Alle wijnen die tijdens de wijnproeverij geschonken worden zijn na de proeverij te bestellen. Je vindt ze ook terug in de webshop, waar je de verhalen achter de wijnhuizen leest.

Een wijnproeverij kan ook een leuk onderdeel van een evenement of feestje zijn. Uiteraard kunnen we samen een wijnproeverij op maat maken. Hierin zijn we flexibel in het aantal wijnen, de tijdsduur, een bepaald thema of uitbreiding met bijpassende amusehapjes.

Wil je boeken of heb je vragen?

Neem gerust contact met mij op. Dit kan via telefoonnummer 06 535 295 44 of via marleen@flavouritewine.nl.

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle speciale acties en wijnproeverijen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

De kosten

Vanaf 9 personen:
€24,50 p.p.

Vanaf 15 personen:
€23,50 p.p.

Vanaf 20 personen:
€22,50 p.p.

Minder dan 9 of meer dan 30 personen:
Prijs op aanvraag.

Wijn proeven

Wil je met vrienden, collega’s of familie meer leren over wijn proeven?
Boek dan een wijnproeverij op jullie locatie!

Boek een wijnproeverij

Wijn bestellen

Met veel zorg heb ik een mooi assortiment samengesteld met uitsluitend kwaliteitswijnen uit Europa. Ze zijn allemaal online te bestellen.

Bekijk mijn assortiment

Wijn advies

Heb je advies nodig over het kopen of opslaan van je wijn? Heb je een speciaal diner maar nog geen bijpassende wijn? Neem contact met me op, dan help ik je!

Bel of mail mij