Wijn proeven is wijn beleven

Boek nu een Flavourite Wine Tasting

Iedereen die nog meer wil genieten van een glas wijn kan bij Flavourite Wine terecht voor volledig verzorgde wijnproeverijen op locatie. Door te leren wijn proeven en bewuster met smaken bezig te zijn wordt het makkelijker en leuker om goede wijnen uit te zoeken en te openen op het juiste moment.

Of je nu een echte wijnkenner bent, nog meer wilt leren of een leuke en smaakvolle invulling zoekt voor een gezellige avond met vrienden, familie of collega’s: Flavourite Wine biedt verschillende proeverijen.
Een topavond (of -middag) is hoe dan ook gegarandeerd!

De verschillende Flavourite Wine Tastings

Easy Wine Tasting

Ben jij op zoek naar een hele toffe invulling van bijvoorbeeld een vrijgezellendag, bedrijfsuitje of dagje weg met vrienden? Boek dan een Flavourite Easy Wine Tasting. We houden het easy going, dus geen ingewikkelde verhalen over bodemsoorten of vinificatiemethodes. Wijn en gezelligheid, dat is waar het bij de Easy Wine Tasting om draait.

Vanaf €22,95 per persoon

Vertel me meer

Wine Lovers Tasting

Worden jullie ook zo enorm blij van goede wijn? Wil je graag iets meer leren over hoe wijn nou eigenlijk gemaakt wordt, hoe je de juiste fles kunt uitkiezen en hoe je bijvoorbeeld een goede wijn/spijs combi kan maken?
Speciaal voor echte wijnliefhebbers zoals jullie is er de Flavourite Wine Lovers Tasting.

Vanaf €27,95 per persoon

Vertel me meer!

Wine Tasting op maat

Wil je graag een proeverij op maat organiseren, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid of met een bepaald thema? Dat kan! Wij barsten van de ideeën en denken heel graag met je mee over de invulling van jouw unieke Flavourite Wine Tasting. Neem contact met ons op!

Prijs op aanvraag

Neem contact op