Skip to main content
0
Wijn proeven is wijn beleven

Boek een gezellige wijnproeverij in Twente

Iedereen die nog meer wil genieten van een glas wijn kan bij Flavourite Wine terecht voor volledig verzorgde wijnproeverijen op locatie. Door te leren wijn proeven en bewuster met smaken bezig te zijn wordt het makkelijker en leuker om goede wijnen uit te zoeken en te openen op het juiste moment.

Of je nu een echte wijnkenner bent, nog meer wilt leren of een leuke en smaakvolle invulling zoekt voor een gezellige avond met vrienden, familie of collega’s: Flavourite Wine biedt verschillende proeverijen.
Of je nu fysiek bij elkaar bent of elkaar online treft: een topavond (of -middag) is hoe dan ook gegarandeerd!

  • Live, online of een proefpakket: alles is mogelijk!
  • Voor elke liefhebber is er een passende proeverij
  • Eigen invulling of speciaal thema? Boek een proeverij op maat!
  • Minimale groepsgrootte live proeverij 8 personen
  • Al vanaf €22,95 per persoon een live proeverij
Naar onze proeverijen

Wat anderen van ons vinden

Een supergezellige avond met vrienden gehad met de Wine Lovers Tasting.
Lekkere wijn mogen proeven en een leuke en deskundige gastvrouw die veel wist te vertellen over de wijnen en alles wat daarmee te maken heeft.

Eigenlijk was het gewoon een hele leuke avond uit, maar dan bij mij thuis!

Anne Marie

Zeer geslaagde en interessante middag gehad tijdens de online wijnproeverij. Geen enkele vraag bleef onbeantwoord en het enthousiasme van Marleen was, ook online, zeker aanstekelijk en aanwezig.

De samenwerking verliep prima en Marleen dacht graag met ons mee over een extra toevoeging bij de flessen wijn.

Echt een aanrader om als collega's, team of vriendengroep te doen!

Renee Soudant

Als je meer wilt weten over wijn, boek dan een (online) wijnproeverij bij Flavourite Wine! Marleen vertelt gepassioneerd over haar vak en neemt je mee op de ontdekkingsreis van wijn. Ze heeft in haar webshop een ruim assortiment voor elke smaak en portemonnee. En kom je er niet uit? Dan adviseert ze je graag en goed!

Marit Freriks

Flavourite Wine leren kennen tijdens corona. En dat via een online proeverij. Heerlijke wijnen, hip, stijlvol en dat met een pracht verhaal. Marleen, de eigenaresse levert gewoon goede wijnen uit streken en gebieden die niet op de kaart van AH en Gall staan, vol met passie en een heerlijk verhaal er bij. Voor mij een blijvertje. Al paar keer besteld. Echt tevreden.

Ronald Berkhof

Marleen weet met heel veel enthousiasme en kennis op een super leuke manier informatie te delen over wijn. De proeverijen maakt ze op een leuke manier interactief waardoor de tijd voorbij vliegt! Daarnaast is ze altijd super goed bereikbaar en heel snel met reacties in geval van vragen

Nanja Harbers

Soorten wijnproeverijen

Easy Wine Tasting

Ben jij op zoek naar een hele toffe invulling van bijvoorbeeld een vrijgezellendag, bedrijfsuitje of dagje weg met vrienden? Boek dan een Flavourite Easy Wine Tasting. We houden het easy going, dus geen ingewikkelde verhalen over bodemsoorten of vinificatiemethodes. Wijn en gezelligheid, dat is waar het bij de Easy Wine Tasting om draait.

Vanaf €22,95 per persoon

Vertel me meer

Wine Lovers Tasting

Worden jullie ook zo enorm blij van goede wijn? Wil je graag iets meer leren over hoe wijn nou eigenlijk gemaakt wordt, hoe je de juiste fles kunt uitkiezen en hoe je bijvoorbeeld een goede wijn/spijs combi kan maken?
Speciaal voor echte wijnliefhebbers zoals jullie is er de Flavourite Wine Lovers Tasting.

Vanaf €27,95 per persoon

Vertel me meer!

Wine Tasting op maat

Wil je graag een proeverij op maat organiseren, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid of met een bepaald thema? Dat kan! Wij barsten van de ideeën en denken heel graag met je mee over de invulling van jouw unieke Flavourite Wine Tasting. Neem contact met ons op!

Prijs op aanvraag

Neem contact op

Online Wijnproeverij

In deze bijzondere periode heb ik iets bedacht om het (alleen) thuis zitten iets leuker te maken: we gaan weer online wijn proeven. Zo kun je tóch samen genieten van een heerlijk glas wijn. En het zal je misschien verbazen, maar het is nog gezellig ook! Het enige wat je nodig hebt is één van onze proefpakketten, een laptop of telefoon en een leeg wijnglas.

Vanaf €7,50 per scherm (excl. proefpakket)

Vertel me meer

Brievenbusproeverij

Een wijnproeverij, zonder dat je daarvoor thuis hoeft te blijven? Dat kan met de Flavourite Wine Brievenbusproeverij. Dit pakketje met vijf proefflesjes heerlijke wijn, past namelijk gewoon door de brievenbus. Ligt er dus zomaar een lekker pakketje te wachten als je thuiskomt! Verkrijgbaar als Easy Wines, Wine Lovers óf zelf samen te stellen!

Vanaf €19,95 per pakket

Vertel me meer!
🍷 Kan je niet kiezen? Ik help je graag!
Scan de code