Skip to main content

Veelgestelde vragen over Flavourite's Vineyard

Wat kost een ticket?

Een ticket kost €15,00 plus €0,50 servicekosten. Hiervoor krijg je toegang tot het hele festival, inclusief alle masterclasses. Ook krijg je een proefglas dat je kunt gebruiken om de wijn te proeven en 2 consumptiemunten waarmee je eten en drinken op het terrein kan betalen.

Bieden jullie korting voor grote groepen?

Speciaal voor grotere groepen (van 8 personen of meer) bieden we een korting van 25% op de totale prijs!
Dus zitten er in jouw vriendengroep, netwerkclub, businessclub, sportclub, kookclub, vereniging of waar dan ook minimaal 8 wijnvrienden en willen jullie samen naar Flavourite’s Vineyard? Maak dan gebruik van de groepskorting.

Bestellen kan alleen via het bestelformulier op www.flavouritewine.nl/vineyard-groepen. Je krijgt dan van ons 1 verzamelfactuur voor alle tickets. Zodra deze factuur betaald is, ontvang je van ons de link om je tickets te downloaden.

Kan ik ook een kaartje aan de kassa kopen?

Ja dat kan. Bij de entree van Flavourite’s Vineyard kun je een ticket kopen voor €20,00

Is het eten inbegrepen?

Bij Flavourite’s Vineyard draait het vooral om de wijn. Natuurlijk is er ook aan eten gedacht. De gerechtjes die door de keukenbrigade van Wapen van Hengelo worden bereid, zijn niet inbegrepen bij de ticketprijs. Je kunt hiervoor met consumptiemunten betalen.

Mag ik onbeperkt wijn proeven?

Bij de ingang van Flavourite’s Vineyard ontvang je een proefglas en twee consumptiemunten. Extra munten zijn verkrijgbaar op het terrein. Deze munten gebruik je om jouw proefglas te laten vullen met wijn. Hoe vaak je dat doet, dat mag je helemaal zelf weten.

Het is niet de bedoeling dat je zelf bij schenkt. Hier helpen onze medewerkers je graag mee.

Even klaar met proeven en wil je gewoon lekker borrelen in het zonnetje? Dan kun je bij de bar terecht voor een glas huiswijn, een biertje of wat fris.

Mag ik het proefglas houden?

Ja het proefglas is van jou en dat mag je mee naar huis nemen.

Hoe kan ik betalen bij Flavourite's Vineyard?

Bij je ticket krijg je 2 consumptiemunten. Extra munten kun je kopen op het terrein. Je gebruikt deze munten om te betalen voor het eten en drinken tijdens Flavourite’s Vineyard.

Ben ik aan een tijd gebonden of kan ik vrij inlopen?

Nee hoor je bent niet aan een tijd gebonden, Flavourite’s Vineyard is gewoon open tussen 14:00 en 20:00. Je bent van harte welkom wanneer het jou uitkomt.

Hoe werken de masterclasses?

Elke masterclass gaat over wijn, maar ze hebben allemaal een eigen thema. De masterclasses vinden op verschillende tijden plaats, dus je zou – als je dat wilt – elke masterclass kunnen volgen. Je kunt gratis deelnemen, maar we vragen je wel om je vooraf even aan te melden. Dat kan binnenkort online via deze website, maar ook op de dag zelf.

Kan ik ook gewoon een glas wijn krijgen?

We kunnen ons voorstellen dat je af en toe even pauze wilt van de proefglaasjes wijn. Daarom hebben we ook heerlijke huiswijn aan de bar. Speciaal om even lekker in het zonnetje van te genieten.

Ik hou niet van wijn, schenken jullie ook bier?

Hoezo hou je niet van wijn?! Nee zonder gekheid, we kunnen ons best voorstellen dat je even zin hebt in wat anders. Aan de bar kun je dus ook gewoon een lekker biertje of een glas fris bestellen.

Hebben jullie ook gratis kraanwater beschikbaar?

Ja, op de kraampjes bieden we gratis kraanwater.

Ik heb een kaartje gekocht, maar ik kan toch niet komen. Krijg ik mijn geld terug?

Lukt het je niet om te komen? Neem dan even contact met ons op. Dan kijken we samen naar een goede oplossing. Stuur dan even een mailtje naar marleen@flavouritewine.nl

Ik kan mijn tickets niet meer terugvinden, wat nu?

Geen zorgen, we helpen je graag de tickets terug te vinden. Stuur even een mailtje naar marleen@flavouritewine.nl.

Vanaf welke leeftijd ben je welkom?

Iedereen is welkom bij Flavourite’s Vineyard, maar er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar. Indien nodig vragen wij om je legitimatiebewijs.

Kan ik ook wijn met korting bestellen?

Zeker kan dat. Op alle bestellingen die je doet bij Flavourite’s Vineyard krijg je 10% korting. Je kunt hiervoor de kortingscode gebruiken die je aantreft bij de wijnstandjes. Of vul een papieren bestelformulier in.

Regelen jullie ook vervoer, bijvoorbeeld met bussen?

Nee we regelen geen bussen. Wapen van Hengelo ligt op loopafstand van het station Hengelo Centraal en is dus zowel met de auto als met openbaar vervoer heel goed bereikbaar.

Waar kan ik parkeren?

Parkeren kan gratis op de parkeerplaats bij Wapen van Hengelo op basis van beschikbaarheid. Is die parkeerplaats vol, dan kun je parkeren op één van de betaalde parkeerplekken rondom het Centraal Station of in het centrum van Hengelo. Wapen van Hengelo is op loopafstand van het Centraal Station.

Kan ik ook overnachten?

Bij Wapen van Hengelo zijn ook hotelkamers te boeken. Kijk voor de beschikbaarheid op https://wapenvanhengelo.com/slapen/
Of boek een kamer bij één van de andere accommodaties in Hengelo.

Mijn vraag staat er niet tussen

Heb je een andere vraag? Neem dan even contact met ons op via mail op marleen@flavouritewine.nl of bel 06 535 295 44