Skip to main content

Retourbeleid Flavourite Wine

Flavourite Wine zet zich voor 100% in voor de kwaliteit van wijnen en service naar klanten toe. Desondanks kan het voorkomen dat u niet tevreden bent met een bestelling en u deze retour wilt sturen. Op deze pagina leest u hoe u een bestelling retour kunt sturen naar Flavourite Wine.

Herroepingsrecht
Na ontvangst van de wijn en/of aanverwant product heeft u 14 dagen de tijd om zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden en de wijn en/of aanverwant product te retourneren.
Geopende wijnflessen en gepersonaliseerde artikelen zijn hiervan uitgesloten en kunnen niet worden geretourneerd. De kosten voor het retourneren van producten komen voor rekening van de consument, tenzij binnen 30 dagen na levering blijkt dat de geleverde wijn en/of aanverwant product niet aan de overeenkomst beantwoordt en daarmee niet voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties.

Hoe maak ik gebruik van mijn herroepingsrecht?
Retourzendingen dienen in orginele staat en verpakking (zo redelijkerwijs mogelijk) aan ons retour gezonden te worden. U dient dan ook zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking als u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht.
Wilt u een bestelling retourneren, dan vragen wij u dit vooraf per e-mail aan ons door te geven via marleen@flavouritewine.nl. U ontvangt dan van ons een e-mail met daarin de specificaties voor retourzending.
Ongefrankeerde zendingen kunnen wij niet in ontvangst nemen.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?
Wij streven ernaar binnen 7 dagen na ontvangst van uw (onbeschadigde) retourzending het tegoed aan u terug te storten.