De klassieke wijnwereld in een hip jasje, dat is Flavourite Wine

— Marleen Kuipers

Flavourite Wine biedt:

Wijnproeverijen

Voor iedereen die iets wil leren over wijn organiseert Flavourite Wine volledig verzorgde wijnproeverijen op locatie. Meer informatie hierover vind je op de pagina “Wijnproeverijen”.

Seizoensproeverij

Twee keer per jaar kun je je aanmelden voor de seizoensproeverij. Op een leuke locatie in Twente kun je inspiratie op doen, het assortiment van Flavourite Wine beter leren kennen en je eigen wijnrek of kelder weer aanvullen.

Cursussen

Voor degene die graag echt meer over wijn willen leren is er de mogelijkheid om een basiscursus te volgen. Wil je meer informatie en op de hoogte gehouden worden van speciale aanbiedingen en proeverijen schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Een oneindige zoektocht naar mooie wijnen

Ons eigen assortiment

Flavourite Wine beschikt over een mooi assortiment van 50 Europese kwaliteitswijnen. Een deel eigen import en een deel in samenwerking met twee wijnvrienden uit Maastricht en Haarlem. Met een netwerk van wijnboeren in Europa is Flavourite Wine op een eeuwige zoektocht naar mooie wijnen van kleine familiebedrijven, vrienden van vrienden, wijnen met een verhaal. Al deze wijnen zijn te bestellen in de webshop. Hier vind je meer informatie over de wijnen en de verhalen achter de wijnhuizen.

In de horeca

Ook in de horeca zijn de wijnen van Flavourite Wine te vinden. Leuke samenwerkingen met de betere horeca in Twente zorgt ervoor dat iedereen van een goed glas wijn kan genieten. Met cursussen voor bedieningsmedewerkers zorgen we ervoor dat met voldoende wijnkennis een passend advies kan worden gegeven aan de gasten.

Wijn proeven

Wil je met vrienden, collega’s of familie meer leren over wijn proeven?
Boek dan een wijnproeverij op jullie locatie!

Boek een wijnproeverij

Wijn bestellen

Met veel zorg heb ik een mooi assortiment samengesteld met uitsluitend kwaliteitswijnen uit Europa. Ze zijn allemaal online te bestellen.

Bekijk mijn assortiment

Wijn advies

Heb je advies nodig over het kopen of opslaan van je wijn? Heb je een speciaal diner maar nog geen bijpassende wijn? Neem contact met me op, dan help ik je!

Bel of mail mij