Skip to main content

Beleef wijn als nooit tevoren

Ben jij helemaal klaar met de dagelijkse sleur? En wil je er samen met je collega's even heerlijk tussenuit? In samenwerking met Event Creators bieden we het ultieme zomergenot voor jou en je collega's en als kers op de taart kun je ook nog je wijnvignet behalen. Ga op culinair avontuur tijdens de Wine Walk op 18 september!

Dé culinaire ervaring

Beleef op zaterdag 18 september Landgoed Twickel op een unieke culinaire manier tijdens de Wine Walk. Geniet, geheel coronaproof, samen met jouw medewerkers of collega’s van de heerlijke wijnen, elkaars gezelschap en ontdek de unieke plekjes van Landgoed Twickel.

Tijdens de 4-uur-durende Wine Walk maken jullie een heerlijke wandeling over het Landgoed met daarin diverse stops waar je van alles leert over wijn en het verhaal achter wijn. Bij elke stop ontvang je een stempel en een volle stempelkaart levert jou je unieke Wine Walk Vignet op!

Een (smaak)vol programma

Bij de verschillende stops maak je kennis met de wijnranken en de druiven, stel je jouw wijnkennis op de proef en zet je je smaakpapillen aan het werk bij het blind proeven. En extra bijzonder: je kunt de wijnboeren zelf ook het hemd van het lijf vragen. Ze vertellen je graag alles over hun werk en hun wijnen.
De Wine Walk is een all-in concept, dus het ontbreekt je aan niets! Onze top koks zorgen voor een heerlijke culinaire begeleiding van de wijnen en tijdens de Afdronk kun je heerlijk naborrelen met je gezelschap. De Wine Walk is al te boeken vanaf €69,50 per persoon!

Is dit precies wat jij en je collega's nodig hebben?

Check de website van Event Creators voor meer info