Kerstmiddag vier je online met Flavourite Wine

Hoe vier jij dit jaar Kerstmiddag? Helaas niet met zijn allen gezellig in de horeca. Maar daar heb ik iets op gevonden! We gaan een speciale online Kerstmiddagproeverij doen!

Op donderdag 24 december gaan we van 16:00 tot 17:30 digitaal wijn proeven, meedoen met de quiz en ook nog eens kans maken op een Magnum Prosecco! Daar wil je bij zijn!

All-in pakket

De Kerstmiddag Proefbox is een all-in pakket. Naast de drie heerlijke wijnen, de aromawijzer en de DropStop schenktuit, krijg je ook:

  • gratis deelname aan de online proeverij, incl. quiz
  • een Christmas in a Bottle setje

En als klap op de vuurpijl, komen we de box ook nog eens gratis bij je thuisbezorgen!

Ja, ik doe mee!

Hoe werkt de Online Kerstmiddagproeverij?

Om deel te nemen heb je de speciale Flavourite Wine Kerstmiddag Proefbox nodig. Deze bestel je hier.
In die box zitten drie heerlijke wijnen die we samen gaan proeven. Tijdens de proeverij vertel ik jullie meer over het wijn proeven, bewuster met smaak bezig zijn en de verhalen achter de wijnen.

Het is een interactieve proeverij, dus ik verwacht ook iets van jullie!

Tijdens de proeverij hebben we contact met elkaar via Zoom, een online systeem waarmee we videobellen. Je hebt dus een laptop of smartphone met internetverbinding nodig om mee te doen.

De proeverij duurt ongeveer 1,5 uur. Maar er is altijd ruimte om nog even na te praten voor degene die dat wil.

Kosten online proeverij

Voor de deelname aan de Kerstmiddag Proeverij heb je alleen de speciale Kerstmiddag Proefbox nodig. De kosten voor de online proeverij zitten hier al bij inbegrepen. Je hoeft bij je bestelling alleen maar aan te geven of je mee wil doen.  Gezellig!

Ja, ik doe mee!

Wat zit er in de Proefbox?

Naast drie overheerlijke wijnen zit er natuurlijk nog meer in de Kerstmiddag Proefbox, zoals een aromawijzer – een handig hulpmiddel bij het benoemen van geuren en smaken – en een DropStop schenktuitje.

Maar dat is nog niet alles.
Omdat het bijna Kerst is hebben we er nog een extra cadeautje bij gedaan: de Christmas In A Bottle. Met dit leuke setje tover jij jouw lege wijnfles om tot sfeervolle kerstverlichting.

Win een Magnum Prosecco

Ik zei het al: het is een interactieve proeverij en ik verwacht ook iets van jullie. Tijdens de Kerstmiddag Proeverij gaan we een leuke Quiz doen, waarmee jij kan laten zien hoeveel je weet van wijn. (Wees niet bang, we houden het gezellig.)

De winnaar steelt de show met Oud & Nieuw, want die krijgt deze geweldige Magnumfles (1,5 liter) Col Vetoraz Valdobbiadene Prosecco. Die wil je winnen, geloof me maar!

Enthousiast geworden?

Via onderstaande knop kun je jouw Kerstmiddag Proefbox bestellen én aangeven of je meedoet met de Online Kerstmiddag Proeverij. Zie ik je 24 december digitaal? Gezellig!

Ja, ik doe mee!

Wijn proeven

Wil je met vrienden, collega’s of familie meer leren over wijn proeven?
Boek dan een wijnproeverij op jullie locatie!

Boek een wijnproeverij

Wijn bestellen

Met veel zorg heb ik een mooi assortiment samengesteld met uitsluitend kwaliteitswijnen uit Europa. Ze zijn allemaal online te bestellen.

Bekijk mijn assortiment

Wijn advies

Heb je advies nodig over het kopen of opslaan van je wijn? Heb je een speciaal diner maar nog geen bijpassende wijn? Neem contact met me op, dan help ik je!

Bel of mail mij