Skip to main content

Altijd lekkere wijn in huis? Word dan Flavourite Friend

Hey wijnliefhebber, zullen we vrienden worden?

Vind jij het ook vervelend als je geen lekkere wijn meer in de kast hebt? Geen zin om steeds naar de winkel te moeten? En houd je ervan om soms iets nieuws op wijngebied te proberen? Word dan Flavourite Friend.

Jij bepaalt het bedrag en wij zorgen dat jij periodiek een persoonlijk wijnvoorstel krijgt, helemaal afgestemd op jouw smaakprofiel! En zoals dat hoort bij een echte vriendschap: niets is verplicht!

  • Ontvang periodiek een wijnvoorstel op maat
  • Op basis van jouw smaakprofiel en jouw budget
  • Vanaf €75 gratis thuisbezorgd
  • Je zit nergens aan vast!
Direct aanmelden

Hoe werkt het?

Wijnvoorstel op maat

Wij maken voor jou steeds een voorstel op maat. Dit doen we aan de hand van jouw smaakprofiel, wijngebruik, het seizoen en uiteraard jouw budget. En door ons te laten weten wat je ervan vond, kunnen wij jouw smaakprofiel nog beter op jou afstemmen. Zo weet je zeker dat je altijd lekkere wijn in huis hebt!

Jij kiest hoe vaak

Wil je één keer in het kwartaal een wijnvoorstel ontvangen? Of toch liever elke maand? Wat jouw voorkeur ook is, jij bepaalt hoe vaak je per jaar van ons een wijnvoorstel krijgt. Dat mailen we je in de laatste week voorafgaand aan die periode. En een week later komen we de wijn bij je brengen. Handig!

Vanaf €75 gratis bezorgd

Voor welk bedrag je bestelt, bepaal je helemaal zelf. Bij bestellingen tot €75 betaal je €9,95 verzendkosten. Maar bestel je voor een hoger bedrag, dan komen we het gratis bij je thuisbezorgen! Wil je jouw wijn afhalen? Dat kan in Almelo of Oldenzaal. Uiteraard betaal je ook dan geen verzendkosten.

Bestellen niet verplicht

Iets aanpassen in je voorstel of extra wijn nodig voor dat ene leuke feestje binnenkort? Geen enkel probleem! Geef het aan ons door.
En heb je even geen wijn nodig en wil je een keer overslaan? Even goeie vrienden. Je bent namelijk niet verplicht om te bestellen. Fijn he!

Nog meer redenen om Flavourite Friend te worden

Jouw persoonlijke smaakprofiel

Wij bewaren jouw smaakprofiel én de voorgaande bestellingen, zodat we alle informatie hebben om de lekkerste wijnen voor jou uit te zoeken. Als jij ons doorgeeft wat je van de wijnen vond, maken we samen jouw smaakprofiel nog completer!

Friends Night Out

Ieder jaar organiseren we de Friends Night Out: een speciale proefsessie alleen voor Flavourite Friends. De perfecte gelegenheid om alle nieuwe wijnen in het Flavourite Wine assortiment te ontdekken. Wat wordt jouw nieuwe Flavourite Wine?

Klinkt goed? Meld je dan nu aan!

Meld je nu aan als Flavourite Friend

  • Jouw gegevens:  • Jouw wijngebruik per maand:  • Verhouding wijngebruik in percentage:  • Hoe vaak drink je onderstaande wijnsoorten?

  • Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met ons Privacybeleid en onze Algemene Voorwaarden
Hey wijnliefhebber,
heb jij al tickets voor het tofste wijnfestival van Twente?
zondag 9 juni 2024 | Wapen van Hengelo
Hey wijnliefhebber,
heb jij al tickets voor het tofste wijnfestival van Twente?
zondag 9 juni 2024 | Wapen van Hengelo