Easy Wine Tasting

De leukste wijnproeverij voor jouw vrijgezellendag, bedrijfsfeestje of vriendenuitje

Ben jij op zoek naar een hele toffe invulling van bijvoorbeeld een vrijgezellendag, bedrijfsuitje of dagje weg met vrienden? Boek dan een Flavourite Easy Wine Tasting. We houden het easy going, dus geen ingewikkelde verhalen over bodemsoorten of vinificatiemethodes. Wijn en gezelligheid, dat is waar het bij de Easy Wine Tasting om draait.

 • Op elke locatie in NL, volledig verzorgd
 • Geen ingewikkelde verhalen, maar wijn en gezelligheid
 • Perfect onderdeel van (bedrijfs-)feestje of vriendenuitje
 • Proef 6 heerlijke Europese wijnen in ca. 2 uur
 • Incl. proefnotitieboekje
 • Uit te breiden met stokbrood en tapenade of luxe amuses
 • Minimale groepsgrootte 8 personen
 • Al vanaf €22,95 per persoon
Ik wil direct boeken!

Genieten staat voorop

De Easy Wine Tasting staat helemaal in het teken van genieten. We nemen jullie mee in onze wijnwereld, met verhalen van de wijnboeren, we leren je hoe je nu écht wijn kunt proeven en we stellen jullie kennis op de proef tijdens de wijnquiz. Boek de Easy Wine Tasting bijvoorbeeld voorafgaand aan jullie diner, na een solextour of combineer het met een lekkere barbecue of kookworkshop!

Interactief en informeel, maar je steekt er ook nog iets van op. Wedden?

Volledig verzorgd

Bij een Easy Wine Tasting nemen wij alle benodigdheden mee, waaronder natuurlijk de wijn, maar ook glaswerk en spuugbakjes (al zijn die meestal overbodig).

Wil je graag dat we ook stokbrood met tapenades of luxe bijpassende hapjes meenemen? Geen probleem, dat doen we graag!

Proefnotitieboekje

Tijdens de Easy Wine Tasting maken we gebruik van een Proefnotitieboekje. Daarin kun je al jouw wijnbevindingen opschrijven. Je vindt er ook tips over het bewaren en openen van wijn, een oogstjarenkalender en een heerlijk recept van topchef Rick Blanken van Restaurant Ledeboer. Kun je thuis ook nog even aan de slag om een wijn-spijs-combinatie op topniveau neer te zetten.

Waar en wanneer

Voor een Easy Wine Tasting hebben we zo’n 1,5 tot 2 uur nodig om 6 heerlijke Europese wijnen te proeven. Waar we dat doen, dat mag jij helemaal zelf bepalen. Of het nu bij jou thuis is, in de tuin, op kantoor, in dat ene sfeervolle zaaltje of midden in het weiland. Hier in Twente, maar ook van Groningen tot Maastricht: wij komen heel graag naar je toe.

Direct bestellen

Alle wijnen die tijdens de wijnproeverij geschonken worden zijn na de proeverij te bestellen. Je vindt ze ook terug in de webshop, waar je de verhalen achter de wijnhuizen leest.

Een wijnproeverij kan ook een leuk onderdeel van een evenement of feestje zijn. Uiteraard kunnen we samen een wijnproeverij op maat maken. Hierin zijn we flexibel in het aantal wijnen, de tijdsduur of een bepaald thema. Bel of mail ons en we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Heb je vragen?

Neem gerust contact met mij op. Dit kan via telefoonnummer 06 535 295 44 of via marleen@flavouritewine.nl.

De kosten

Van 8 t/m 14 personen:
€27,95 p.p.

Van 15 t/m 20 personen:
€24,95 p.p.

Van 21 t/m 25 personen:
€22,95 p.p.

Heb je een kleiner of groter gezelschap? Neem dan even contact op voor een prijsberekening op maat.
En wil je de Easy Wine Tasting uitbreiden met stokbrood en tapenades of luxe hapjes? Laat het ons weten, dan maken we hiervoor een mooi voorstel.

Prijzen zijn inclusief btw en reiskosten binnen Twente. Voor locaties buiten Twente rekenen wij een vergoeding van €0,50 per kilometer.

Klinkt goed? Boek nu jouw Easy Wine Tasting

Laat jouw gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je boeking is pas definitief als wij hem hebben bevestigd dus je zit nog nergens aan vast.

 • Jouw gegevens: • Over de proeverij: • Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met ons Privacybeleid en onze Algemene Voorwaarden