Skip to main content
0
Easy Wine Tasting

De leukste wijnproeverij voor jouw vrijgezellendag, bedrijfsfeestje of vriendenuitje

Gewoon gezellig genieten met je vrienden, familie of collega's, zonder ingewikkelde verhalen over bodemsoorten of vinificatie? Maar wel lekker interactief met wijn bezig zijn, met leuke wijnweetjes, praktische tips en een toffe wijnquiz? Dan is de Flavourite Easy Wine Tasting perfect voor jullie.
Samen met één van onze wijnprofessionals Marleen of Martijn, zorgen we voor een topmiddag of -avond. Het perfecte uitje, maar dan bij jou thuis (of waar jullie maar willen).

 • Op elke locatie in NL, wij regelen alles
 • Geen ingewikkelde verhalen, maar wijn en gezelligheid
 • Perfect onderdeel van (bedrijfs-)feestje of vriendenuitje
 • Proef 6 heerlijke Europese wijnen in ca. 2 uur
 • Incl. proefnotitieboekje
 • Uit te breiden met stokbrood en tapenade of luxe amuses
 • Minimale groepsgrootte 8 personen
 • Al vanaf €24,95 per persoon
Ik wil direct boeken!

Genieten van wijn

De Easy Wine Tasting staat helemaal in het teken van genieten. We nemen jullie mee in onze wijnwereld, met verhalen van de wijnboeren, we leren je hoe je nu écht wijn kunt proeven en we stellen jullie kennis op de proef tijdens de wijnquiz. Wie van jullie is stiekem toch best een wijnkenner?

Interactief en informeel, maar je steekt er ook nog iets van op. Wedden?

Pak extra uit

Een wijnproeverij is op zichzelf al heerlijk, maar wordt nóg lekkerder met wat kleine bites. Dus heb je zin om extra uit te pakken? Breid de Easy Wine Tasting dan uit met heerlijk versgebakken stokbrood met tapenades. Of maak er een compleet culinair feest van met bijpassende luxe amuses. Een feestje voor je smaakpapillen.

Laat ons weten wat jullie wensen zijn en we regelen het graag!

Wij regelen alles

Bij een Easy Wine Tasting nemen wij alle benodigdheden mee, waaronder natuurlijk de wijn, maar ook glazen en spuugbakjes (al zijn die meestal overbodig).

Enne… de aangebroken flessen laten we lekker bij jullie achter. Zo kun je na afloop nog even heerlijk samen nagenieten.

Proefnotitieboekje

Geen simpel A4-tje om wat op te schrijven: tijdens de Easy Wine Tasting gebruiken we een echt Proefnotitieboekje, inclusief tips over het bewaren en openen van wijn, een oogstjarenkalender en een heerlijk recept van topchef Jan Vos van De Twentse Proefkeuken. Kun je thuis ook nog even aan de slag om een wijn-spijs-combinatie op topniveau neer te zetten.

Waar en wanneer

Voor een Easy Wine Tasting hebben we zo’n 1,5 tot 2 uur nodig om 6 heerlijke Europese wijnen te proeven. Waar we dat doen, dat mag jij helemaal zelf bepalen. Of het nu bij jou thuis is, in de tuin, op kantoor, in dat ene sfeervolle zaaltje of midden in het weiland. Hier in Twente, maar ook van Groningen tot Maastricht: wij komen heel graag naar je toe.

Wijn bestellen

Wil je na afloop graag wijn bestellen? Dat kan uiteraard, maar is zeker niet verplicht. Tijdens de proeverij kun je de wijnen bestellen via het bestelformulier, maar je kunt natuurlijk ook rechtstreeks in onze webshop bestellen: https://www.flavouritewine.nl/bestellen.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over een wijnproeverij van Flavourite Wine? Of wil je dat we meedenken in een proeverij op maat, bijvoorbeeld als onderdeel van een evenement of een feestje? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via telefoonnummer 06 535 295 44 of via marleen@flavouritewine.nl.

Wat kost een wijnproeverij?

Van 8 t/m 14 personen:
€29,95 p.p.

Van 15 t/m 20 personen:
€26,95 p.p.

Van 21 t/m 25 personen:
€24,95 p.p.

Zijn jullie met meer of minder personen? Neem dan even contact op voor een prijsberekening op maat.
En wil je de Easy Wine Tasting uitbreiden met stokbrood en tapenades of luxe hapjes? Laat het ons weten, dan maken we hiervoor een mooi voorstel.

Prijzen zijn inclusief btw en reiskosten binnen Twente. Voor locaties buiten Twente rekenen wij een vergoeding van €0,50 per kilometer.

Klinkt goed? Boek nu jouw Easy Wine Tasting

Laat jouw gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je boeking is pas definitief als wij hem hebben bevestigd dus je zit nog nergens aan vast.

 • Jouw gegevens: • Over de proeverij: • Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met ons Privacybeleid en onze Algemene Voorwaarden
🍷 Kan je niet kiezen? Ik help je graag!
Scan de code