Skip to main content

Eindelijk is het zover!

Vandaag is de grote dag! De overeenkomsten en aktes zijn getekend en de vernieuwde versie van Flavourite Wine B.V. bestaat! Mede mogelijk gemaakt door 4 fantastische heren die alle vertrouwen hebben in mijn grote plannen, net als ikzelf natuurlijk. Daar drinken we een mooi glas Champagne op!

Grote plannen worden werkelijkheid

Alle ideeën die in mijn hoofd opkwamen tijdens mijn reis en daarvoor tijdens mijn werk als sommelier, heb ik nu in één groot masterplan gestopt. Wekenlang begrotingen en Excelsheets maken, is best een opgave voor iemand die het liefst de hele dag wijn proeft of erover praat! Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik héél af en toe wel iets eerder een inspiratieglaasje nodig had dan maatschappelijk verantwoord is. Maar met ‘wijnproeven is gewoon mijn werk’ kom ik meestal wel weg. Het plan staat in ieder geval als een huis! Wat zijn die grote plannen dan precies?

Flavourite Wine bestaat uit twee delen: leren en kopen

Leren

Voor iedereen die iets wil leren over wijn, heb ik de wijnproeverijen compleet vernieuwd. Mooiere wijnen, leuke nieuwe items, interactiever én leerzamer dan voorheen.
Ook voor horecabedrijven heb ik een gave wijncursus ontwikkeld voor bedieningsmedewerkers. Zo zorgen we er samen voor dat de klanten een perfect wijnadvies krijgen.
Daarnaast wil ik iedereen die wijnadvies nodig heeft, in welke vorm dan ook, van harte uitnodigen om mij te bellen of mailen met je vraag. Ik help je graag!

Kopen

Ik heb een mooi assortiment samengesteld. Deels samen met mijn vrienden van Vojacek Wijnen uit Maastricht, maar ook een deel eigen import! En dat vind ik spannend en supergaaf tegelijk! Door mijn reis heb ik een leuk netwerk opgebouwd van wijnboeren in Europa. Vanaf nu ben ik op een levenslange zoektocht naar mooie wijnen van kleine familiebedrijven, vrienden van mijn vrienden, wijnen met een verhaal. Ik haal ze allemaal naar Nederland en ik zou het te gek vinden om ze dan samen met jullie te proeven! Je kunt ze straks bestellen in mijn spiksplinternieuwe webshop. Ook horecabedrijven kunnen straks hun wijn bij mij bestellen!

Eigen opslagruimte

Dankzij een mooie opslagruimte voor mijn assortiment heb ik alles op voorraad om snel te kunnen leveren. Kortom: ik sta te knappen van enthousiasme om nu écht te beginnen! De volgende stap is het inrichten van mijn opslagplaats, wat nog een leuke puzzel gaat worden, denk ik. Dus heb je organisatorische skills, ben je goed in Tetris en heb je volgende week nog een middagje vrij, dan hoor ik graag van je! Voor alle anderen: tot binnenkort, bij een wijnproeverij of een volgende blog!