Skip to main content

Bezorgkosten

Bij Flavourite Wine kun je online jouw favoriete wijn en wijnaccessoires bestellen. We komen deze graag bij je thuis bezorgen. Bij bestellingen met een orderwaarde hoger dan € 75,- rekenen we hiervoor geen bezorgkosten. Heeft je bestelling een lagere orderwaarde, dan gelden onderstaande tarieven:

  • Wijn: € 9,95 (speciaal transport i.v.m. breekbaarheid en leeftijdscheck)
  • Wijnaccessoires: € 6,75 (PostNL pakketpost)

Bij gecombineerde bestellingen geldt het tarief voor wijn.

Veilig online betalen bij Flavourite Wine

Wij maken gebruik van Mollie: een uiterst veilig en betrouwbare internet betaal kassa. Voor meer inlichtingen over Mollie kun je terecht op www.mollie.com.

Als betaalmogelijkheden accepteren wij:

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Ruim 85% van de Nederlanders die online een bestelling plaatst, betaalt inmiddels met iDEAL. Als u kiest voor iDEAL wordt u direct naar de veilige omgeving van uw eigen bank geleid. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, RBS of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank.

Credit Card (Visa Card & Mastercard)
U kunt bij ons veilig bestellen met uw creditcard. Indien u voor deze betalingsoptie heeft gekozen, vragen wij u vriendelijk om uw creditcardnummer, uw naam, vervaldatum en beveiligingcode in te vullen. Uw creditcardgegevens worden verstuurd via een beveiligde ssl-verbinding. Vervolgens wordt uw bestelling direct in behandeling genomen. Uw credit card wordt achteraf belast.

Maestro
Online betalen met Maestro lijkt op het betaalproces van creditcards. De klant voert zijn naam, het kaartnummer en de vervaldatum van de Maestro-kaart in. Als extra veiligheidscheck moet de koper de MasterCard SecureCode invoeren.